TILAUSPALVELUT, TYHY-PÄIVÄT JA POLTTARIT

Etsitkö polttareihin, Tyhy-päivään, synttäreille tai johonkin muuhun tilaisuuteen ohjelmanumeroa ja mukavaa yhdessä tekemistä.

Wellness by Jaana toteuttaa asiakkaalle räätälöityjä tilauspalveluita toiveiden mukaan. Palveluissa mm. erilaisia liikunta- ja luontopalveluita sekä luentoja. Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Iisalmessa sekä niiden lähialuella.

Uutena erikoisuutena palveluissa VIINIJOOGA, joka on ihana ohjelmanumero erilaisiin tapahtumiin. Se on hauska, rauhoittava ja kaikki aistit mukaansatempaava elämys. Viinijooga voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Miltä kuulostaisi tyhy-päivä luonnossa. Eräopas koulutuksen myötä minulla on valmiuksia pitää myös erilaisia luoto aiheisia tyhy- ja virkistyspäiviä ryhmille. Tyhy-päivä voidaan toteuttaa jollain Pohjois-savon alueen ihanalla luontokohteella. Ohjelmassa voi esimerkiksi olla metsäjoogaa, päiväretkeilyä tai vaikka luonnossa tapahtuva lounas hetki. Luonto tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia, joten päivät suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan. UUTUUTENA PALVELUISTA LÖYTYY METSÄPAKOPELI. Pakopeli on suunniteltu niin, että se on helppo siirtää eri paikkoihin ryhmän toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous niin suunnitellaan päivästäsi ikimuistoinen: jaana@wellnessbyjaana.fi tai 0443558723